Teamleider vleessector (10338)

Helaas, deze vacature is al vervuld, kijk onder de categorie Techniek of Food – Feed – Farma voor eventueel andere passende vacatures !

Veelzijdige functie voor overtuigende teamleider met leidinggevende ervaring én kennis van BRC/HACCP. Leiding aan ± 50 medewerkers.

Bedrijfsprofiel: toonaangevend, internationaal professioneel werkend bedrijf in omgeving Eindhoven / Deurne / Helmond 

Plaats: afstand tot Eindhoven 25 km, afstand tot Helmond 10 km

Functieomschrijving:

Als teamleider krijg je een afwisselend en breed takenpakket, die je waarschijnlijk niet in 40 uur per week gaat afkrijgen. Je stuurt in deze functie ± 50 medewerkers aan. Schrik je hier niet voor terug? Lees dan verder! 

  • Wat ga je doen?
  • – Productieactiviteiten en eindproducten volgens planning maken;
  • – Productiecijfers op tijd aanleveren aan de planning;
  • – Afwijkingen m.b.t. planning, bezetting, kwaliteit, techniek en kosten constateren;
  • – Zorgdragen voor de uitvoering van werkzaamheden volgens geldende kwaliteitsnormen en kwaliteitssystemen;
  • – Zorgdragen voor de kwaliteit van het product;
  • – Zorgen voor de uitvoering van het operationele personeelsbeleid en zorgen voor een adequate communicatie richting het personeel;
  • – Leidinggeven, aansturen, coachen en begeleiden van medewerkers op de vloer;
  • – Toetsen of de resultaten volgens planning verlopen (rendementsverbetering, urenverbruik, aantal ongunstige uren, uitval, afval en blokkeringen, enz.);
  • – Zorgen voor een goede afstemming met de TD over onderhoudswerkzaamheden en storingen;
  • – Borging food defense, kwaliteit, veiligheid, voedselveiligheid, het naleven van de geldende hygiëne- en gedragsregels en verantwoordelijk voor het schoon houden van de werkplekken.

Je legt in deze functie verantwoording af aan de productieleider. Het betreft een vacature voor de productieafdeling.

Functie eisen:

  • Van de teamleider verwachten we dat hij / zij aan de volgende eisen voldoet:
  • – je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • – Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring;
  • – Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • – Geen 07.00 uur tot 16.00 uur mentaliteit, flexibiliteit is een vereiste!;
  • – Kennis van/met productieprocessen, BRC/HACCP, leidinggeven op de werkvloer;
  • – Kennis van Microsoft Office;
  • – Kennis van vleessoorten en eigenschappen, procesbeheersing, bedrijfsorganisatie en Arboregelgeving;
  • – Woorden waar jij jezelf in herkent: motiverend, overtuigend, teamplayer, initiatiefrijk, accuraat en kritisch.

 Geboden wordt:

een afwisselende en uitdagende baan waarin je je kunt ontwikkelen binnen een divers team en dynamische werkomgeving, met een open en informele bedrijfscultuur. Verder biedt onze opdrachtgever goede marktconforme arbeidsvoorwaarden (o.a. prima basis salaris, afhankelijk van ervaring. Overuren en toeslagen worden volgens cao uitbetaald. Bij gebleken geschiktheid vaste baan. 

Heb je ervaring als ploegleider / teamleider of productieleider in vlees- of aanverwante sector, dan nodigen we je graag uit te solliciteren.

Je kunt ons bellen op 0413-353318, mailen voor meer informatie, maar je mag natuurlijk ook direct solliciteren!