Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

U kunt de routebeschrijving gebruiken van Google Maps.
Klik in het bovenstaande plattegrond op ‘A’ en dan op ‘routebeschrijving’.

PARKEREN

Op korte loopafstand van Meijerij Kader zijn er diverse gratis parkeerplaatsen (denk aan uw blauwe schijf). U vindt ons tegenover het gemeentehuis (zie bijgaande foto’s)

Enkele grote parkeerplaatsen zijn:

  • Stadhuisplein
  • Achter het gemeentehuis / Stadhuis
    .
  • Direct naast ons kantoor
    Direct naast ons kantoor bevinden zich zowel gratis parkeerplaatsen (blauwe schijf) als parkeerplaatsen voor mindervaliden. Het is niet toegestaan om te parkeren buiten de daarvoor bestemde vakken en op vergunninghouderplaatsen. Het parkeerbeleid wordt door de gemeente streng gehandhaafd.

ROUTE AUTO

Vanaf Amsterdam / Utrecht

Vanuit ’s-Hertogenbosch via de N279 richting Veghel. Neem de afslag Veghel (NCB-laan). Op het Heilig Hartplein links aanhouden (Hoogstraat). Doorgaande weg volgen en in de bocht rechtsaf slaan (voor de markt), de weg blijven volgen tot aan het Stadhuisplein. Meijerij Kader is gelegen tegenover het Stadhuis.

Vanaf Eindhoven

Volg de richting Nijmegen / Uden / Veghel (A50). Neem de afslag Eerde (10). Ga bij de stoplichten rechts en op de rotonde links. Bij de eerstvolgende rotonde rechtdoor, bij het stoplicht links afslaan en daarna de tweede oprit linksaf het Stadhuisplein op. Meijerij Kader is gelegen tegenover het Stadhuis.

Vanaf Helmond

Vanuit Helmond rijdt u via de N279 richting Veghel. Neem de afslag Veghel (Rembrandtlaan). Volg de weg richting Uden. Bij de eerste stoplichten rechtsaf en meteen links aanhouden richting Uden. Bij de volgende stoplichten linksaf en de tweede oprit linksaf het Stadhuisplein op. Meijerij Kader is gelegen tegenover het Stadhuis.

Vanaf Nijmegen / Uden

Volg de richting Eindhoven / Uden / Veghel (A50). Neem de afslag Veghel Noord – Mariaheide (12) richting Veghel. Blijf de weg volgen en sla bij de vierde stoplichten rechtsaf en daarna de tweede oprit linksaf het Stadhuisplein op. Meijerij Kader is gelegen tegenover het Stadhuis.