Personeelsfunctionaris food ervaring retail gedreven productieomgeving (9489)

Helaas, deze vacature is al vervuld, kijk onder de categorie HR vacatures en Food – Feed – Farma voor eventueel andere passende vacatures !

P&O vacatures: personeelsfunctionaris bij een internationaal georiënteerde food producent, gezond en verantwoord productiebedrijf.

Plaats: regio Eindhoven , ± 15 km vanuit Helmond, ± 30 km vanuit Veghel, ± 25 km vanuit Weert

Functieomschrijving:
Je hebt een breed takenpakket en wordt van A tot Z medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid, met inbegrip van de administratieve verwerkingen. Als personeelsfunctionaris ondersteun je het hoofd P&O, waarin een proactieve rol van je wordt verwacht. Je taken zijn o.a.:

  • uitvoeren van tijdsregistratie en salarismutaties;
  • mede uniformeren, beheren en adviseren op het gebied van arbeidsvoorwaarden;
  • ondersteuning van werving en selectie van personeel bij het invullen van vacatures;
  • mede ontwikkelen en onderhouden van een programma voor de opleiding & ontwikkeling van het personeel;
  • mede begeleiden van de ziekteverzuimaanpak.

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is één van de grootste Europese spelers op de markt binnen haar segment in de voedingsmiddelenindustrie met diverse vestigingen. Elke productielocatie functioneert als een zelfstandige onderneming. Elke locatie is in staat zeer flexibel te opereren waardoor de klanten optimaal bediend kunnen worden.

Functie eisen:

  • je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Personeel & Arbeid / Human Resource Management of relevante MBO-opleiding met ruime ervaring in een soortgelijke functie;
  • je hebt ervaring als personeelsfunctionaris, hr adviseur, P&O adviseur of personeelsadviseur binnen een (retail gedreven) productieomgeving ook ervaring in de foodbranche is een must;
  • je hebt ervaring met personeelsinformatie-, urenverantwoording-en verloningssystemen;
  • je hebt ervaring met pensioenenbeheer en advies;
  • je hebt een goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal, in woord en geschrift;

Geboden wordt: een afwisselende en uitdagende baan waarin je je kunt ontwikkelen binnen een divers team en dynamische werkomgeving, met een open en informele bedrijfscultuur. Verder bieden zij goede marktconforme arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vaste aanstelling na 1 jaar van gebleken geschiktheid.

Ben je personeelsfunctionaris bij een food organisatie en op zoek naar nieuwe HR vacatures / P&O vacatures reageer dan snel !
NB: het betreft een fulltime functie, 32 uur is eventueel bespreekbaar, minder uren zeker niet.

Je kunt ons bellen op 0413-353318, mailen voor meer informatie, maar je mag natuurlijk ook direct solliciteren!