Kwaliteitsfunctionaris HBO Levensmiddelentechnologie (10182)

Helaas, deze vacature is al vervuld, kijk onder de categorie Food – Feed – Farma voor eventueel andere passende vacatures !

 

Als kwaliteitsfunctionaris kom je te werken voor 1 van de grootste internationaal werkende food specialisten in haar segment.
Plaats:
regio Eindhoven, ± 15 km vanuit Helmond, ± 30 km vanuit Veghel, ± 25 km vanuit Weert

Functieomschrijving:
Als kwaliteitsfunctionaris ben je medeverantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem bij deze groeiende onderneming. Je taken zijn o.a.:
–          Je biedt ondersteuning aan het HACCP team
–          Je onderhoudt en beheert het kwaliteitssysteem
–          Je voert uit en begeleidt van audits (intern en extern)
–          Je begeleidt bedrijf- en productieleiders bij het continue bewaken en verbeteren van de product- en proceskwaliteit
–          Je ziet er op toe dat medewerkers de regels m.b.t. voedselveiligheid naleven en geeft indien vereist voorlichting / training hieromtrent
–          Je bent mede verantwoordelijk voor het controleren en vrijgeven van grondstoffen en eindproducten
–         Je beoordeelt productspecificaties en laboratoriumonderzoeken en houdt deze bij
–         Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten

Bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is binnen haar segment in de voedingsmiddelenindustrie één van de grootste Europese spelers op de markt met diverse vestigingen in binnen- en buitenland. Elke productielocatie functioneert als een zelfstandige onderneming.

Functie eisen:
– HBO levensmiddelentechnologie of gelijkwaardig (of je hebt de MBO Levensmiddelentechnologie afgerond en ruime ervaring in een soortgelijke functie)
– minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de levensmiddelenbranche (versproducten).
– uitstekende kennis van de HACCP, BRC en IFS normen, wet-en regelgeving
– je weet een goede balans te vinden tussen inleving in productieprocessen en naleving van regels
– heb je ervaring als auditor in de levensmiddelenbranche dan is dat een pré
– je bent accuraat en praktisch ingesteld, een initiatiefrijke zelfstandige teamplayer die secuur zijn / haar werk doet.
– je bent probleemoplossend en klantgericht en hebt bovendien goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in zowel de Nederlandse, Engelse taal als Duitse taal.
– je bent vaardig met computers en hebt kennis van Microsoft Office.

Geboden wordt een afwisselende en uitdagende (fulltime) baan waarin je je kunt ontwikkelen binnen een divers team en dynamische werkomgeving, met een open en informele bedrijfscultuur. Verder bieden zij goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze uitdagende kwaliteitsfunctionaris vacature binnen de food, voldoe je aan de functie-eisen én ben je fulltime beschikbaar? Reageer dan snel en mail je CV direct naar kader@mkader.nl

Heb je ervaring als kwaliteitsfunctionaris, kwaliteitsmedewerker of quality engineer levensmiddelenbranche dan nodigen we je ook graag uit te solliciteren. Kijk ook eens op onze site www.mkader.nl voor mogelijk andere interessante vacatures.